Consult

Tijdens het eerste consult beginnen we met een uitgebreide intake. In dit gesprek breng ik in kaart wat de klachten zijn. Hierna vind er een meting van de meridianen plaats d.m.v. electro acupunctuur. Hierin worden alle orgaansystemen afgelopen en kan er gemeten worden of er eventuele tekorten en disbalansen in het lichaam zijn. Op indicatie kan er aanvullend laboratoriumonderzoek worden verricht.

Door de combinatie van een holistische kijk op de klachten, een electro acupunctuur meting en eventueel aanvullend onderzoek krijg ik een goed beeld van wat er aan de hand is om zo bij de oorzaak van de klachten te komen. Ook kijk ik naar welke supplementen (vitaminen en mineralen), fytotherapeutica (plantenmiddelen) of homeopathische middelen toegevoegde waarde hebben en worden er voedingsadviezen gegeven.

Tijdens het intake consult worden er meteen adviezen gegeven en ook wordt er gestart met het behandelplan. Het behandelplan is altijd op maat en afgestemd op uw situatie. Het is ook mogelijk dat er leefstijl adviezen worden gegeven ter bevordering van de gezondheid.